Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου

Πρόσκληση σε συνέντευξη Τύπου

Η ΜΑΣΤΙΧΑ ΧΙΟΥ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015, ώρα 13.00, Ξενοδοχείο Electra Palace, Νικοδήμου 18, Πλάκα

Με αφορμή την αναγνώριση της μαστίχας Χίου ως φυσικό φάρμακο στην ΕΕ από το European Medicine Agency  η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΧΙΟΥ σας προσκαλεί σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015 στη 13.00 στο Ξενοδοχείο Electra Palace, Νικοδήμου 18, Πλάκα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει γεύμα μαστίχας.

Στο πάνελ θα ευρίσκονται οι κκ :

  • Ευθύμης Μονίαρος, Προέδρος ΕΜΧ με θέμα  Έρευνα και Ανάπτυξη: η κορυφαία στρατηγική προτεραιότητα της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
  • Δρ. Ιωάννα Χήνου, καθηγήτρια της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών  με θέμα η Μαστίχα Χίου φυσικό φάρμακο φυτικής προέλευσης .
  • Δρ. Ηλίας Σμυρνιούδης, Δ/ντης Έρευνας και Ανάπτυξης της ΕΜΧ με θέμα Μαστίχα Χίου και Ακαδημαϊκή έρευνα.
  • Δρ.  Αλέξιος Λέανδρος Σκαλτσούνης, καθηγητής της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών με θέμα  Έρευνα και Ανάπτυξη η αναγκαία γέφυρα ανάμεσα στο Πανεπιστήμιο και την Επιχείρηση.
  • Δρ. Κων/νος Σ. Παχής, Πρόεδρος & Δ/νων  Σύμβουλος της IASIS PHARMA, με θέμα Ο ρόλος της Ελληνικής Φαρμακοβιομηχανίας ως μοχλός επώνυμης ανάπτυξης και εξωστρέφειας για την Ελληνική Οικονομία.
  • Κώστας Αγκάς,  πρόεδρος MEDITERRA, με θέμα ίδρυση  Κέντρου Εφαρμοσμένης Έρευνας για τη Μαστίχα.

Συντονιστής: Γιάννης Μανδάλας,  Διευθύνων Σύμβουλος MEDITERRA_mastihashop.

Στη συνέντευξη θα παραβρεθεί και θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης.