EL
EN
FR
ES
TR
JA
KO
AR
Αρχική
Εταιρεία
Νέα για παραγωγούς
Δελτία Τύπου
Όραμα
Φορέας
Εγκαταστάσεις
Άνθρωποι
Ιστορία
Οικονομικά
Ποιότητα
Συνεργάτες
Mediterra S.A.
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαστίχα Χίου
Το πολύτιμο δάκρυ
Ο σχίνος της Χίου
Η Παραδοσιακή Καλλιέργεια
Ιδιότητες και Οφέλη
Η Μαστίχα στη ζωή μας
Άνθρωποι και Παρελθόν
Μαστίχα η Π.Ο.Π.
Μαστιχοχώρια
Πληροφορίες
Τα Μαστιχοχώρια
Προϊόντα
Μαστίχα Χίου
Τσίχλες ΕΛΜΑ
Μαστιχέλαιο
Έρευνα
Μαστίχα
Μαστιχέλαιο
Άλλες Έρευνες
Φωτογραφίες
Μαστίχα Χίου
Μαστιχόδενδρο
Καλλιέργεια
Καθαρισμός
Στο Εργοστάσιο
Άνθρωποι
Τοπία
Εκδηλώσεις
Η Μαστίχα στον Κόσμο
Κουλτούρα
Συνταγές
Γεύματα
Γλυκά
Ποτά
Εργασία
Αίτηση Παραγωγού
Αίτηση Εργαζόμενου
Αρχική
Εταιρεία
Νέα για παραγωγούς
Δελτία Τύπου
Όραμα
Φορέας
Εγκαταστάσεις
Άνθρωποι
Ιστορία
Οικονομικά
Ποιότητα
Συνεργάτες
Mediterra S.A.
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαστίχα Χίου
Το πολύτιμο δάκρυ
Ο σχίνος της Χίου
Η Παραδοσιακή Καλλιέργεια
Ιδιότητες και Οφέλη
Η Μαστίχα στη ζωή μας
Άνθρωποι και Παρελθόν
Μαστίχα η Π.Ο.Π.
Μαστιχοχώρια
Πληροφορίες
Τα Μαστιχοχώρια
Προϊόντα
Μαστίχα Χίου
Τσίχλες ΕΛΜΑ
Μαστιχέλαιο
Έρευνα
Μαστίχα
Μαστιχέλαιο
Άλλες Έρευνες
Φωτογραφίες
Μαστίχα Χίου
Μαστιχόδενδρο
Καλλιέργεια
Καθαρισμός
Στο Εργοστάσιο
Άνθρωποι
Τοπία
Εκδηλώσεις
Η Μαστίχα στον Κόσμο
Κουλτούρα
Συνταγές
Γεύματα
Γλυκά
Ποτά
Εργασία
Αίτηση Παραγωγού
Αίτηση Εργαζόμενου
EL
EN
FR
ES
TR
JA
KO
AR
Ελιές σε Ποτήρι με Γιαούρτι, Μέλι και Μαστίχα Χίου
Ο ασυνήθιστος αυτός συνδυασμός συστατικών, λειτουργεί και ως ορεκτικό και ως επιδόρπιο. 1. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμ ύδια στο ελαιόλαδο,…
Κέικ με Πικρή Σοκολάτα και Μαστίχα Χίου
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC (375ºF). Ετοιμάζουμε τη βάση: Λιώνουμε την σοκολάτα και το βούτυρο σε μπεν μαρί. Τη…
Κρέμα Ψημένη με Φιστίκια και Μαστίχα Χίου
Το πιάτο αυτό από κάθε άποψη, αποτελεί μία παραλλαγή της παραδοσιακής Ιταλικής πανακότας. Η Μαστίχα Χίου είναι αυτή που κάνει…
Παγωμένο Παρφέ Σοκολάτας με Μαστίχα Χίου
1. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το νερό, το χυμό λεμονιού και τη σκόνη Μαστίχας Χίου σε ένα τηγάνι και ζεσταίνουμε σε…
Σεμιφρέντο Μαστίχας Χίου
Η πρωταρχική θέση της Μαστίχας στην ελληνική κουζίνα, ήταν παραδοσιακά στηνζαχαροπλαστική, ιδιαίτερα σε παγωτά (καϊμάκι), σε ψωμιά και σε μπισκότα.…
Σιμιγδαλένιο Κέικ με Γιαούρτι και Άρωμα Μαστίχας
Οι πίτες με κρέμα και αβγά τύπου γαλακομπούρεκο που φτιάχνονται με γάλα και σιμιγδάλι, αποτελούν παραδοσιακά γλυκά σε όλη την…
Τσιζκέικ Μαστίχας Χίου
Η Μαστίχα Χίου χρησιμοποιούταν παραδοσιακά σε ψωμιά, παγωτά, και σε νησιώτικα τσιζκέικ, δηλαδή μικρά κομμάτια φίνων γλυκών με φρέσκο τυρί…
Αρχική
Εταιρεία
Νέα για παραγωγούς
Δελτία Τύπου
Όραμα
Φορέας
Εγκαταστάσεις
Άνθρωποι
Ιστορία
Οικονομικά
Ποιότητα
Συνεργάτες
Mediterra S.A.
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαστίχα Χίου
Το πολύτιμο δάκρυ
Ο σχίνος της Χίου
Η Παραδοσιακή Καλλιέργεια
Ιδιότητες και Οφέλη
Η Μαστίχα στη ζωή μας
Άνθρωποι και Παρελθόν
Μαστίχα η Π.Ο.Π.
Μαστιχοχώρια
Πληροφορίες
Τα Μαστιχοχώρια
Προϊόντα
Μαστίχα Χίου
Τσίχλες ΕΛΜΑ
Μαστιχέλαιο
Έρευνα
Μαστίχα
Μαστιχέλαιο
Άλλες Έρευνες
Φωτογραφίες
Μαστίχα Χίου
Μαστιχόδενδρο
Καλλιέργεια
Καθαρισμός
Στο Εργοστάσιο
Άνθρωποι
Τοπία
Εκδηλώσεις
Η Μαστίχα στον Κόσμο
Κουλτούρα
Συνταγές
Γεύματα
Γλυκά
Ποτά
Εργασία
Αίτηση Παραγωγού
Αίτηση Εργαζόμενου
Αρχική
Εταιρεία
Νέα για παραγωγούς
Δελτία Τύπου
Όραμα
Φορέας
Εγκαταστάσεις
Άνθρωποι
Ιστορία
Οικονομικά
Ποιότητα
Συνεργάτες
Mediterra S.A.
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαστίχα Χίου
Το πολύτιμο δάκρυ
Ο σχίνος της Χίου
Η Παραδοσιακή Καλλιέργεια
Ιδιότητες και Οφέλη
Η Μαστίχα στη ζωή μας
Άνθρωποι και Παρελθόν
Μαστίχα η Π.Ο.Π.
Μαστιχοχώρια
Πληροφορίες
Τα Μαστιχοχώρια
Προϊόντα
Μαστίχα Χίου
Τσίχλες ΕΛΜΑ
Μαστιχέλαιο
Έρευνα
Μαστίχα
Μαστιχέλαιο
Άλλες Έρευνες
Φωτογραφίες
Μαστίχα Χίου
Μαστιχόδενδρο
Καλλιέργεια
Καθαρισμός
Στο Εργοστάσιο
Άνθρωποι
Τοπία
Εκδηλώσεις
Η Μαστίχα στον Κόσμο
Κουλτούρα
Συνταγές
Γεύματα
Γλυκά
Ποτά
Εργασία
Αίτηση Παραγωγού
Αίτηση Εργαζόμενου