EL
EN
FR
ES
TR
JA
KO
AR
Αρχική
Εταιρεία
Νέα για παραγωγούς
Δελτία Τύπου
Όραμα
Φορέας
Εγκαταστάσεις
Άνθρωποι
Ιστορία
Οικονομικά
Ποιότητα
Συνεργάτες
Mediterra S.A.
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαστίχα Χίου
Το πολύτιμο δάκρυ
Ο σχίνος της Χίου
Η Παραδοσιακή Καλλιέργεια
Ιδιότητες και Οφέλη
Η Μαστίχα στη ζωή μας
Άνθρωποι και Παρελθόν
Μαστίχα η Π.Ο.Π.
Μαστιχοχώρια
Πληροφορίες
Τα Μαστιχοχώρια
Προϊόντα
Μαστίχα Χίου
Τσίχλες ΕΛΜΑ
Μαστιχέλαιο
Έρευνα
Μαστίχα
Μαστιχέλαιο
Άλλες Έρευνες
Φωτογραφίες
Μαστίχα Χίου
Μαστιχόδενδρο
Καλλιέργεια
Καθαρισμός
Στο Εργοστάσιο
Άνθρωποι
Τοπία
Εκδηλώσεις
Η Μαστίχα στον Κόσμο
Κουλτούρα
Συνταγές
Γεύματα
Γλυκά
Ποτά
Εργασία
Αίτηση Παραγωγού
Αίτηση Εργαζόμενου
Αρχική
Εταιρεία
Νέα για παραγωγούς
Δελτία Τύπου
Όραμα
Φορέας
Εγκαταστάσεις
Άνθρωποι
Ιστορία
Οικονομικά
Ποιότητα
Συνεργάτες
Mediterra S.A.
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαστίχα Χίου
Το πολύτιμο δάκρυ
Ο σχίνος της Χίου
Η Παραδοσιακή Καλλιέργεια
Ιδιότητες και Οφέλη
Η Μαστίχα στη ζωή μας
Άνθρωποι και Παρελθόν
Μαστίχα η Π.Ο.Π.
Μαστιχοχώρια
Πληροφορίες
Τα Μαστιχοχώρια
Προϊόντα
Μαστίχα Χίου
Τσίχλες ΕΛΜΑ
Μαστιχέλαιο
Έρευνα
Μαστίχα
Μαστιχέλαιο
Άλλες Έρευνες
Φωτογραφίες
Μαστίχα Χίου
Μαστιχόδενδρο
Καλλιέργεια
Καθαρισμός
Στο Εργοστάσιο
Άνθρωποι
Τοπία
Εκδηλώσεις
Η Μαστίχα στον Κόσμο
Κουλτούρα
Συνταγές
Γεύματα
Γλυκά
Ποτά
Εργασία
Αίτηση Παραγωγού
Αίτηση Εργαζόμενου
EL
EN
FR
ES
TR
JA
KO
AR
Ελαιόλαδο αρωματισμένο με Μαστίχα Χίου
Οι Έλληνες Σεφ, ανέκαθεν αρωμάτιζαν τα ελαιόλαδα που τα χρησιμοποιούσαν ως καρυκεύματα σε κάθε είδους πιάτα. Το αρωματισμένο με Μαστίχα…
Ζεστό Ταμπουλέ Λαχανικών με Μαστίχα Χίου
Αποτελεί ένα χορταστικό πρώτο πιάτο ή συνοδευτικό για κρέατα, πουλερικά και ψάρια. Μπορεί επίσης να έχει διττό ρόλο και ως…
Καρπάτσιο Τσιπούρας με Μαστίχα Χίου
Το μαριναρισμένο ψάρι είναι και παραδοσιακό και μοντέρνο ελληνικό πιάτο. Όλα τα είδη ψαριών μαρινάρονται, ιδίως τα τρυφερά, λευκόσαρκα ψάρια.…
Κατσικάκι Σιγοψημένο (Μπραιζέ) με Μαστίχα Χίου, Ντομάτες και Τραχανά
Ο τραχανάς είναι ένα πλούσιο πολύ γευστικό παραδοσιακό ελληνικό ζυμαρικό. Έχει ως γνωστόν μια «γλυκιά» και μια «ξινή» εκδοχή. Ο…
Κουνέλι Σιγοψημένο (Μπραιζέ) με Λιαστές Ντομάτες και Μαστίχα Χίου
Το κουνέλι, το οποίο είναι ντελικάτο και άπαχο, ταιριάζει εξαιρετικά με την απαλή αρωματική υφή της Μαστίχας Χίου. Το μπαχαρικό…
Κουνέλι Σιγοψημένο (Μπραιζέ) με Μανιτάρια και Μαστίχα Χίου
Το κατά τα άλλα χορταστικό, χωριάτικο σιγοψημένο κουνέλι, ιδανικό για ένα φθινοπωρινό γεύμα, επωφελείται από τη ντελικάτη γεύση της Μαστίχας…
Κριθαράκι με Σαλιγκάρια και Μαστιχέλαιο
Τα σαλιγκάρια συνιστούν πολύ δημοφιλές συστατικό στην ελληνική μαγειρική, ιδιαίτερα στην κουζίνα του Νοτίου Αιγαίου. Το κριθαράκι συνδυάζεται συνήθως με…
Μανούρι Τηγανητό με Σύκα και Σάλτσα Μαστίχας Χίου
Η συνταγή αυτή αποτελεί ουσιαστικά μια παραλλαγή του κλασικού τηγανητού τυριού, σαγανάκι. Στην παρούσα συνταγή, χρησιμοποιείται μανούρι που είναι…
Μους Τυριού με Βασιλικό, Γλυκιά Ντομάτα και Άρωμα Μαστίχας Χίου
Αυτό συνιστά τέλειο πρώτο πιάτο. Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα τυριά με μίγμα οποιωνδήποτε άλλων έντονων, απαλών, άσπρων τυριών, προσέχοντας όμως…
Σαλάτα με Παντζάρι, Γιαούρτι, Μήλο και Μαστίχα Χίου
Μπορούμε να γαρνίρουμε αυτή την απολαυστική πολύχρωμη σαλάτα με μερικούς κρυστάλλους Μαστίχας Χίου. Αποτελεί ένα εκπληκτικό πρώτο πιάτο, καθ’ όλη…
Σολωμός με Κρούστα από Κουκουνάρια και Σάλτσα Μαστίχας Χίου
Η διακριτική ποιότητα της Μαστίχας Χίου που θυμίζει πεύκο, ταιριάζει πολύ ωραία με την «τραγανή» γεύση του λευκού κρασιού στις…
Σπιτικοί Κεφτέδες από Παστό Μπακαλιάρο με Αφρό Σκορδαλιάς με Μαστίχα Χίου
Οι μπακαλιαροκεφτέδες, ένα από τα καθιερωμένα πιάτα των καταλόγων στις ελληνικές ταβέρνες για δεκαετίες, εάν όχι και από πιο παλιά,…
Φιλέτο Γλώσσας Ποσέ στο φούρνο με Λικέρ Μαστίχας Χίου
Δροσερά λαχανικά με λευκούς βολβούς, όπως είναι το μάραθο και το πράσο, ταιριάζουν τέλεια με τη Μαστίχα Χίου. Το πιάτο…
Φιλέτο Μινιόν με Γλυκό Κρασί και Μαστίχα Χίου
Στην παρούσα συνταγή απεικονίζεται τέλεια η πολλαπλή χρησιμότητα -σαν χαμαιλέων- της Μαστίχας Χίου. Την είδαμε να συνδυάζεται με εκλεπτυσμένα λευκά…
Αρχική
Εταιρεία
Νέα για παραγωγούς
Δελτία Τύπου
Όραμα
Φορέας
Εγκαταστάσεις
Άνθρωποι
Ιστορία
Οικονομικά
Ποιότητα
Συνεργάτες
Mediterra S.A.
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαστίχα Χίου
Το πολύτιμο δάκρυ
Ο σχίνος της Χίου
Η Παραδοσιακή Καλλιέργεια
Ιδιότητες και Οφέλη
Η Μαστίχα στη ζωή μας
Άνθρωποι και Παρελθόν
Μαστίχα η Π.Ο.Π.
Μαστιχοχώρια
Πληροφορίες
Τα Μαστιχοχώρια
Προϊόντα
Μαστίχα Χίου
Τσίχλες ΕΛΜΑ
Μαστιχέλαιο
Έρευνα
Μαστίχα
Μαστιχέλαιο
Άλλες Έρευνες
Φωτογραφίες
Μαστίχα Χίου
Μαστιχόδενδρο
Καλλιέργεια
Καθαρισμός
Στο Εργοστάσιο
Άνθρωποι
Τοπία
Εκδηλώσεις
Η Μαστίχα στον Κόσμο
Κουλτούρα
Συνταγές
Γεύματα
Γλυκά
Ποτά
Εργασία
Αίτηση Παραγωγού
Αίτηση Εργαζόμενου
Αρχική
Εταιρεία
Νέα για παραγωγούς
Δελτία Τύπου
Όραμα
Φορέας
Εγκαταστάσεις
Άνθρωποι
Ιστορία
Οικονομικά
Ποιότητα
Συνεργάτες
Mediterra S.A.
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαστίχα Χίου
Το πολύτιμο δάκρυ
Ο σχίνος της Χίου
Η Παραδοσιακή Καλλιέργεια
Ιδιότητες και Οφέλη
Η Μαστίχα στη ζωή μας
Άνθρωποι και Παρελθόν
Μαστίχα η Π.Ο.Π.
Μαστιχοχώρια
Πληροφορίες
Τα Μαστιχοχώρια
Προϊόντα
Μαστίχα Χίου
Τσίχλες ΕΛΜΑ
Μαστιχέλαιο
Έρευνα
Μαστίχα
Μαστιχέλαιο
Άλλες Έρευνες
Φωτογραφίες
Μαστίχα Χίου
Μαστιχόδενδρο
Καλλιέργεια
Καθαρισμός
Στο Εργοστάσιο
Άνθρωποι
Τοπία
Εκδηλώσεις
Η Μαστίχα στον Κόσμο
Κουλτούρα
Συνταγές
Γεύματα
Γλυκά
Ποτά
Εργασία
Αίτηση Παραγωγού
Αίτηση Εργαζόμενου